...η e-πέμπτη αταξία ακολουθεί τον Πορκιουπίνο στον Ασημένιο Δρόμο του Δάσους ως το ουράνιο τόξο...

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Πλανητάριο: τα περάσαμε όμορφα... όμορφα... όμορφα!!!


Τελικά η επίσκεψή μας στο Πλανητάριο ήταν σούπερ! Παρόλες τις αντιξοότητες (ο Βαγγέλης χτύπησε το χέρι του, ο Τόλης άργησε να έρθει κλπ κλπ) είχαμε απαρτία! Η προβολή ήταν εντυπωσιακή. Αφού ξεπεράσαμε τον αρχικό ενθουσιασμό και σταματήσαμε να τσιρίζουμε ( με απειλή του εκφωνητή ότι θα μας βγάλει από την αίθουσα) απολαύσαμε την ταινία "Ο θάνατος των άστρων". Εκπληκτική εμπειρία! Δεν καταλάβαμε πώς πέρασαν τα 40 λεπτά. Δυστυχώς δεν επιτρεπόταν φωτογραφίες, για να σας το αποδείξουμε! Όμως αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ και να δείτε το τρέιλερ της ταινίας (δυστυχώς όχι τρισδιάστατο). Ακόμα μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο της αφήγησης!
Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε το κατάστημα δώρων που λειτουργεί μέσα στο Πλανητάριο (πείσαμε τις δασκάλες που δεν το πολυήθελαν, πως θα είμαστε προσεχτικοί στις αγορές μας). Με χαρά διαπιστώσαμε πως και οι τιμές ήταν καλές, αλλά και τα παιχνίδια και τα βιβλία ήταν ενδιαφέροντα.
Τέλος για να ολοκληρωθεί η όμορφη εκδρομή μας, πήγαμε στο Ζάππειο και απολαύσαμε το χειμωνιάτικο ήλιο, , φάγαμε, παίξαμε με τα περιστέρια και άλλα πολλά κι ωραία..



thanatos_astron

1 σχόλιο:

Μαρία είπε...

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!

η ώρα στα δάση όλου του κόσμου